Loppisfynd

Om ni inte redan varit där vill jag rekommendera er att åka till Hannäs möbel- och prylmarknad.
Där finns allt som bör och kan finnas på en loppis och dessutom i mängder. De har bara öppet en gång i månaden och då är det mycket folk, men det finns också en viss charm i att andra står bakom ryggen och väntar för att se om du ska sätta ner de grejer du tittar på så att de själva kan hugga dem från hyllan! :) Nästa gång loppisen har öppet är lördag 28/6 och söndag 29/6 mellan klockan 10-16. De som är hängivna är där i god tid innan tio. Den som inte har lika bråttom kan med fördel vänta till tolv...då kan man ha en något bättre chans att parkera bilen.
 
Mitt senaste fynd var en chansning eftersom jag inte visste om elektroniken i denna otroligt gulliga lampa skulle fungera men för 35:- var jag redo att chansa.
 
Skärmen passade förvisso lampfoten väldigt bra och det var den som charmade mig men jag tycker personligen att lampan gör sig bättre i vårt köksfönster med vit skärm. Den är bara enkelt handsydd av ett gammalt vitt trikåtyg som jag fållat runt skärmens stomme. Den dag jag får tag i en klenare glödlampa kanske jag använder skärmens metallstomme utan tyg alls!