Marknad

Imorgon söndag 24/11 finns Prilligaprylar på julmarknad i Värna bygdegård.
Klockan 11:00-15:00 finns runt ett tiotal säljare på plats.
Blir du hungrig eller sugen finns det korv med bröd och fika att köpa.
 
 
 
 
 
Jag kommer att vara där och Jerry kommer att vara där.
Hoppas vi ses!

Advent i sikte

Idag är det två veckor till första advent. En tid för lugn, mys och kärlek om jag får säga vad jag tycker. Jag gjorde ett ryck med bloggandet för ett par veckor sedan men sedan kom livet emellan.
Nu görs ett litet ryck igen för på söndag ska vi ställa upp lite prilliga saker på julmarknad i Värna bygdegård.
Det blir i lite mindre skala än vad jag hade tänkt från början men det kommer att finnas en hel del fina julsaker där och jag vet att vi kan vänta oss mycket fint av de andra säljarna. I år ska jag försöka knipa en dörrkrans innan de tar slut. Förra året hann jag inte.
 
Jag vill önska er en fin söndagskväll.
 
 
Såhär ser det ut hemma på dörren i väntan på advent och i väntan på julmarknad.
Hoppas vi ses på söndag, 11:00-15:00 är det som gäller!
 

Skolåda

Här hemma har en gammal trälåda tagit plats i form av en skohylla. Lådan fick vi eftersom föregående ägare helt enkelt inte ville ha den längre. Den har tidigare brukats som avlastningsyta ställd på sidan. Den gamla parfymlådan från Seger Aktiebolag måste ha innehållit mycket "parfum" eftersom den är så himla stor.Storleken gör lådan lite svår att placera och använda eftersom saker bara försvinner ner i djupet men på kant gör den sig bra även här hemma. För att slippa bygga (inte riktigt min kopp av te) och för att slippa skada lådan så sågade jag helt obrytt av ändarna på vårt gamla skoställ från IKEA och ställde in det i lådan. Parfymlåda blev skolåda, HEPP!