Nysilver i grönsakslandet

Våren är faktiskt här och snart säter vårbruket igång. För den som inte innehaver ett grönsaksland eller en prunkande köksträdgård fungerar detta stillsamma men stiliga pyssel lika bra i en kruka på köksbänken. Har man ingen köksbänk kan väl krukan stå på golvet och har man inget golv får man väl hålla i den...
 
 

Jag har valt att stansa örtnamn på nysilverbestick med bokstäverna jag tidigare visat då jag stansade tags till halsband. Den här gången var det loppisfyndade bestick som fick ta plats på snickarbänken. Jag har även provat att stansa i vanliga rostfria bestick, de brukar vara lite billigare på loppis, men de var alldeles för hårda och bokstäverna blev inte lika tydliga som de blev i nysilvret.
 

De bankade besticken kommer nog att kompletteras med kompisar märkta med sallad, morötter och ärtor så fort trädgårdssäsongen sätter igång på riktigt.
 
      
 
 
 

Blåsippor ute i backarna stå...

...nu får man gå utan strumpor fast med strumpskor på!
 
Äntligen har jag lyckats hitta formen på ett par mjuka skor, i punkig modell för små fötter. Eller "skor"...jag vet inte, egentligen är det ju mer som en ball raggsocka. Jag tänker för de där små parvlarna som inte går på sina knubbiga fötter än men som ändå vill se fräck ut!
 
Jag har som alla andra provat ett gäng mönster utan att bli helt nöjd. Smaken är ju liksom delad men nu har jag tillslut lyckats hitta hur jag vill ha det, med utgångspunkt i ett mönster som publicerades i senaste numret av 101 idéer. Mönstret på min egen variant kan jag självklart lägga upp här när jag renskrivit den. Så här blev i alla fall dojorna:
 
 
 
 
 

Prilligaprylar på facebook

Hej på er! Det var längesedan nu men prilligaprylar finns, för fullt! Även på facebook så för dig som vill stötta mig även där är det bara att gå in och gilla min pysselsida så kommer du snart, snart kunna vara med i utlottningen av de här småkakorna!
 
Tack för att du finns!