Ljus i mörker

Nu är mörkret här på riktigt, speciellt efter att klockan vridits tillbaka en timme för vinterns skull och tack och lov för det, för visst blir det mysigare att tända ljus på kvällen när det blir riktigt bäcksvart!
 
Här har två gamla grejer tillsammans med lite decoupagelack blivit någonting nytt. Redan förra sommaren samlade jag på mig några gamla dricksglas då de föll sig bra som ljuslyktor med sina raka kanter. De har legat i decoupagekorgen tillsammans med fina servetter men jag har inte riktigt fått känsla för dem, förrän nu. Förra veckan lackade jag fast gamla boksidor som ändå skurits ur en gammal bok i ett annat pyssel efter att jag rivit dem i olika remsor och bitar. Sidorna som sitter mot ovan- och nederkant på glaset klippte jag raka.
 
Jag har lite svårt att klippa navelsträngen till dessa ljuslyktor men de står redan uppradade tillsammans med annat färdigt pyssel till marknaden i Ringstorp nästa helg så förhoppningsvis har separationsångesten gått över till dess, om de förblir osålda får jag väl se det som ett tecken och åter bjuda in dem till min egen enkla boning!
 
       
 
 
 

Tack!

Jag vill passa på att rikta ett stort tack till dig som hittat hit. Ett jättetack till alla er som kommenterar, lämnar fina komplimanger både här, på facebook och i verkliga livet. Jag vill bara berätta att all respons känns värdefull. Jag bloggar ju ändå om det här för att det är någonting jag vill visa, och framför allt; för att jag från början hoppades att det skulle finnas någon som ville se, och uppenbarligen så gör det ju det! Det är inte många dagar som statistiken pekar noll på besökspelaren och det är mer än man kan begära. Jag är knappt här själv varje dag. I sinom tid vill jag tacka er genom något slags fysiskt tack. För jag är verkligen tacksam.
 
 
 

Andra bullar

I helgen bokade jag bord på en liten hantverks- och loppmarknad i Ringstorps folkets hus till den 3 november. I och med detta fick pysslet genast lite ny fart och idag när jag slutade tidigt på jobbet blev det andra bullar när jag kom hem...alltså, verkligen andra bullar!