Bloggtips

Återigen är det fullt upp här i huset. Prislappar skrivs och knyts fast på prilliga prylar, papperspåsar viks och figurer och kakor ska virkas klart. Förutom detta ska allting packas på ett praktiskt vis, ett torgstånd byggas och växelkassan räknas. Mitt i allt detta finns mer inspiration än vad det gjort på ganska länge.
 
Det är massor att stå i inför marknaden men det är så härligt att mitt i detta också få fira första veckan på semestern. För en gångs skull har jag tid till det som egentligen är ett av mina största intressen. Jag kan ägna mig nästan obegränsat åt allt pyssel och det är skönt för det tar verkligen en hel del tid. Just nu ser jag väldigt mycket fram emot helgens marknad. Vi får se när paniken kommer över mig. Då ska jag kika in en sväng på den här bloggen. Fina saker, inspiration och en hel del mönster, vilket man alltid är tacksam för. Kolla in Bautawitch ni också vetjja!
 

Frilagd-Little-Miss-BautaWitch

 

Armband

Vaxade glaspärlor är nog några av mina favoriter när det kommer till att göra egna smycken. De är lätta att få tag i hos olika leverantörer, de går att få tag i i många olika färger och storlekar och de är prisvärda. Berlocker är ju också lite utav en svaghet och här har jag knåpat ihop ett babushka armband som självklart ska med på bordet för allmän beskådan på söndag.
 
 
 
Den lite lätt tjatiga svagheten för döskallar som dök upp i tidiga tonår och som fortfarande (!) inte riktigt har kunnat släppas har resulterat i ett nytt gäng armband. Den här gången har döskallarna kombinerats med facetterade svarta pärlor och små blommor som mellandelar i metall.
 
 
 
Ha en bra dag!
 

Sommarens härliga bröllop

Jag fick för en tid sedan ännu en beställning på ett kort. Denna gången till ett bröllop och kanske kan detta vara till inspiration för dig som ska på bröllop under sommaren.
 
 
Kortet är enkelt men personligt. Inga extrema färger, mönster eller motiv. Bara ett litet kort med mycket kärlek.