Två cirkuselefanter på språng

Snart är två små elefanter på väg ut i världen tillsammans med Nalle som kommer få ett nytt hem någonstans i detta ljuva land. Prilligaprylar tog ett stort kliv när de första prylarna lämnade sina loppis/marknadsbord under höstens marknader men nu tas ett nytt steg när smådjuren postas till annan ort och ännu ett kliv när det handlar om beställningstillverkade prylar som ger sig av. Att vid beställningen dessutom få hjälp med färgsättning av en fantastisk illustratör kan bara innbära succé och jag kan lova att dessa färgkombinationer kommer att dyka upp inom fler områden längre fram. Redan nu finns tankar om tusenfotingar, mormorsrutor och jättebrorsor till dessa småelefanter...
 
Tack Caroline för hjälpen med färgerna och jag hoppas att du, elefanterna och Nalle ska trivas tillsammans!
 
 
 
 
 
 
För er som kände marken rasa samman under fötterna förra helgen när armbandsvinnaren lottades finns tröst. Inom kort dyker fler armband upp till försäljning här på bloggen.
 

Födelsedagskaninen

 
Jag ger mig iväg för att gratta med stil, därför fluga jag knutit om halsen.
Med blommor i handen jag hoppas på turen att få bjuda upp till födelsedagsvalsen.
 
Mönstret på den lilla, lilla kaninen är funnet hos Littlecottonrabbit. Mysigt mönster på en tapper kanin i den tjusiga storleken av cirka 8 cm.
 
 

Tävlingen är avgjord!

Nu är tiden ute, lottningen gjord och en ny ägare till armbandet utsedd...
 
*trumvirvel*
 
 
Grattis Madde!
Jag skickar armbandet på måndag.
Kärlek.