Ankor på långa rader

Ytterligare en fantastisk fördel med loppis är att man inte behöver göra alla fynd själv. Har man både tur och världens bästa syster så vet hon precis vad man själv skulle köpa på loppis och gör fynden åt en när man inte har möjlighet att göra dem själv. Precis som den här fantastiska raden med ankor.
 
Inte nog med att de är gamla och genuina. De har dessutom hjul som inte är helt runda vilket gör att ankorna vankar när man drar dem i snöret. Världens bästa leksak...så småningom!
 
 
 
 
Annars håller Prilliaprylar nu, på riktigt och med fullaste allvar på att färdigställa en liten källarbutik för att visa upp grejer och bedriva försäljning. Jag har velat detta länge och nämnt det förut men helt enkelt inte vågat och kommit till skott. Nu är allt i rullning och det känns jätteroligt. Jag kommer självklart gå ut med en officiell inbjudan, speciellt till er som besöker bloggen, när det är dags men först ska det sista fixas till inför premiären. Det är djur som ska virkas, loppisprylar som ska poleras och nyproducerade saker ska paketeras upp och prismärkas, för så kommer blandningen att se ut; nytt, gammalt och också lite hemgjort.

Tack för att du besöker bloggen!
<3

Kommentera här: